Oude elektromotoren inleveren Rotterdam

Oude elektromotoren inleveren Rotterdam

Goed voor de portemonnee én het milieu

Elektromotoren zijn machines die elektrische energie omzetten in mechanisme energie. Met deze energie kunnen werktuigen worden aangedreven. Tegenwoordig komt de elektromotor in ontzettend veel apparaten voor. Ook apparaten bij u thuis. Ze zijn in de moderne tijd zo vanzelfsprekend geworden dat veel mensen niet eens meer stilstaan bij de hoeveelheid elektromotoren die zij thuis hebben. Voorbeelden van apparaten met elektrotoren zijn huishoudelijke apparaten, wasmachines en koelkasten of keukenapparaten, tuingereedschap of speelgoed. Dus grote kans dat u in bezit bent van een aantal oude elektromotoren die u kunt inleveren in Rotterdam. Dit kunt u doen bij WHD Kabel- en Metaalrecycling.

 

Inleverproces en prijs

Op basis van de kwaliteit van de motoren, het gewicht van de motoren en de actuele marktprijs van elektromotoren kunnen wij u een betaling  bieden. De marktprijs wordt bepaald door de London Metal Exchange. Dit is de grootste metaalbeurs ter wereld. Deze kan dus best vaak veranderen, houd daarom goed onze website of app in de gaten. Hierop staan de meest actuele prijzen voor het inleveren van oude elektromotoren in Rotterdam. Wij hebben wel een voorkeur naar zo schoon mogelijk geleverde elektromotoren, zo kunnen wij sneller recyclen en krijgt u een hoger bedrag voor uw elektromotor.

Kom uw oude elektromotoren inleveren in Rotterdam bij WHD Kabel- en Metaalrecycling!

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het inleveren van metalen bent u dus bij ons aan het juiste adres. Wilt u daarom uw oude elektromotoren in Rotterdam komen inleveren? Dat kan! Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen