Oude elektromotoren prijs Rotterdam

Oude elektromotoren prijs Rotterdam

Goed voor de portemonnee én het milieu

Elektromotoren zijn machines die elektrische energie omzetten in mechanisme energie. Met deze energie kunnen werktuigen worden aangedreven. Tegenwoordig komt de elektromotor in ontzetten veel apparaten voor. Ook apparaten bij u thuis. Ze zijn in de moderne tijd zo vanzelfsprekend geworden dat veel mensen niet eens meer stilstaan bij de hoeveelheid elektromotoren die zij thuis hebben. Voorbeelden van apparaten met elektromotoren zijn wasmachines, koelkasten, stofzuigers, haardrogers, computers, magnetrons en nog veel meer apparaten. Dus grote kans dat u in bezit bent van een aantal oude elektromotoren. Deze kunt u bij on inleveren. Dus voor de beste oude elektromotoren prijs in Rotterdam kunt u terecht bij WHD Kabel- en Metaalrecycling.

 

Inleverproces en prijs

Op basis van de kwaliteit van de motoren, het gewicht van de motoren en de actuele marktprijs van elektromotoren stellen wij een eerlijke prijs vast. De marktprijs wordt bepaald op een beurs. Deze beurs heet de London Metal Exchange. Dit is de grootste metaalbeurs ter wereld. De prijzen op deze beurs kunnen best vaak veranderen, houd daarom goed onze website of app in de gaten. Hierop staan de meest actuele oude elektromotoren prijs in Rotterdam. Wij hebben wel een voorkeur naar zo schoon mogelijk geleverde elektromotoren, zo kunnen wij sneller recyclen en krijgt u een hoger bedrag voor uw elektromotor.

Beste oude elektromotoren prijs bij WHD Kabel- en Metaalrecycling!

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het inleveren van metalen bent u dus bij ons aan het juiste adres. Wilt u de beste prijs voor oude elektromotoren in Rotterdam? Dat kan bij ons! Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen