Oude grondkabels inleveren

Oude grondkabels inleveren

Goed voor de portemonnee én het milieu

Grondkabels zijn soms wel aan vervanging toe, dat betekent niet dat ze geen tweede leven meer in zich hebben. Dus met oog op duurzaamheid en uw eigen portemonnee is het heel verstandig om uw oude grondkabels in te leveren. De materialen in uw oude grondkabels kunnen beste waardevol zijn. Als u op zoek bent naar een plaats voor inleveren van oude grondkabels bent u bij WHD Kabel- en Metaalrecycling aan het juiste adres! Wij zijn een vakkundig bedrijf gespecialiseerd in het recyclen van diverse kabel en metaalsoorten. Het scheiden van kabels en hun inhoud is al jaren een van onze sterkste krachten.

Prijs oude grondkabels

Maar wat krijgt u dan voor uw oude grondkabels? Dat wordt bepaald door de London Metal Exchange. De London Metal exchange is de beurs waar op mondiaal niveau de prijzen voor metaal worden vastgesteld, zo ook de prijzen voor de metalen in de inhoud van uw grondkabels. Als de kabels bij ons binnen zijn worden deze vervolgens gewogen dan kunnen wij vervolgens kijken naar de prijs per kilo. Daarna wordt de hoogte van uw vergoeding vastgesteld en krijgt u gelijk betaald. Dus voor de meest actuele prijs voor uw oude grondkabels bent u bij WHD Kabel- en Metaalrecycling aan het juiste adres!

 

Uw oude grondkabels inleveren bij WHD Kabel- en Metaalrecycling!

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het inleveren van metalen bent u dus bij ons aan het juiste adres. Wilt u de beste prijs voor het inleveren van oude grondkabels? Dat kan bij ons! Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen