Oude kabels inleveren Rotterdam

Oude kabels inleveren Rotterdam

Goed voor de portemonnee én het milieu

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf om al uw oude kabels in te leveren in Rotterdam? Want dan bent u nu op de juiste website! Bij WHD Kabel- en Metaalrecycling kunt u terecht voor het inleveren van oude kabels.  U kunt bij ons uw PVC kabel inleveren, maar ook uw datakabel, trekdraad, coaxkabel, grondkabel, aluminiumkabel, loodkabel en nog veel meer soorten kabels en draden. Twijfelt u alsnog of u bij ons terecht kunt, neem dan vrijblijvend contact op!

Hoe wordt de prijs bepaald?

Bij WHD Kabel- en Metaalrecycling beschikken we over alle benodigde vergunningen voor een verantwoorde en milieuvriendelijke verwerking van oude metalen. Bij het inleveren van uw oude kabels in Rotterdam hanteren we prijzen op basis van de koperinhoud en de actuele LME-koersen van dit metaal. De London Metal exchange is de beurs waar op wereldwijd niveau de prijzen voor metaal en andere grondstoffen worden vastgesteld, zo ook de prijzen voor uw oude kabels. Als u de oude kabels bij ons komt inleveren worden deze eerst gewogen, dan kunnen wij vervolgens kijken naar de prijs per kilo. Daarna wordt de hoogte van uw vergoeding vastgesteld en krijgt u gelijk betaald.

Kom uw oude kabels inleveren in Rotterdam bij WHD Kabel- en Metaalrecycling

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het inleveren van metalen bent u dus bij ons aan het juiste adres. Wilt u de beste prijs voor oude kabels in Rotterdam? Dat kan bij ons! Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

Oude kabels inleveren Rotterdam

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen