PVC kabel inleveren Rotterdam

PVC kabel inleveren Rotterdam

Goed voor de portemonnee én het milieu

Bent u opzoek naar een professioneel bedrijf om uw PVC kabel in te leveren? Dan bent u nu op de juiste website! Uw PVC kabel inleveren in Rotterdam levert niet alleen geld op, het is ook goed voor het milieu. Deze kabels bevatten namelijk materialen en onderdelen die goed te recyclen zijn, mits dit natuurlijk op de juiste wijze gebeurt. Bij WHD Kabel- en Metaalrecycling kunt u terecht voor het inleveren van uw PVC kabel.

Hoe wordt de prijs bepaald?

Bij het inleveren van uw PVC kabel, wordt de prijs bepaald door te kijken naar de actuele LME-koersen van dit metaal. De London Metal exchange is de beurs waar op wereldwijd niveau de prijzen voor metaal en andere grondstoffen worden vastgesteld, zo ook de prijzen voor uw oude kabels. Als u uw PVC kabel bij ons komt inleveren wordt deze eerst gewogen, dan kunnen wij vervolgens kijken naar de prijs per kilo. Daarna wordt de hoogte van uw vergoeding vastgesteld en krijgt u gelijk betaald. Bij WHD Kabel- en Metaalrecycling beschikken we over alle benodigde vergunningen voor een verantwoorde en milieuvriendelijke verwerking van oude metalen

Lever uw PVC kabel in bij WHD Kabel- en Metaalrecycling

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het inleveren van metalen bent u dus bij ons aan het juiste adres. Wilt u de beste prijs voor het inleveren van uw PVC kabel in Rotterdam? Dat kan bij ons! Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

PVC kabel inleveren Rotterdam

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen