PVC kabel prijs Rotterdam

PVC kabel prijs Rotterdam

Goed voor de portemonnee én het milieu

PVC kabel wordt tegenwoordig veel gebruikt om nieuwe elektriciteitsvoorzieningen aan te leggen in bijvoorbeeld huizen en bedrijfspanden. De kabel bestaat uit een kern van koper met daaromheen PVC. Door de buigbaarheid van PVC is de kabel eenvoudig te gebruik bij het voorzien van nieuwe woningen.

Bij de verbranding van PVC komen kleine hoeveelheden schadelijke stoffen vrij. Deze stoffen kunnen veranderingen veroorzaken in de hormoonhuishouding van organismen. Greenpeace streeft er daarom voor om pvc helemaal uit te bannen. PVC heeft wel veel minder ecologische impact als het gebruikt wordt als leiding ten opzichte van andere materialen. PVC heeft bovendien een lage prijs waardoor het toch veel gebruik wordt. De prijs voor PVC kabel uit Rotterdam is voornamelijk afhankelijk van het koper.

PVC kabel inleveren

Doordat er koper aanwezig is, kunt u nog een aardige prijs ontvangen voor uw PVC kabel uit Rotterdam. Bij WHD Kabel- en Metaalrecycling kunt u de kabel ongestript inleveren of u kunt ervoor kiezen om de kabel zelf al te strippen. Zuivere koper levert u bij inlevering meer op dan koper in combinatie met het PVC. Op de metaalprijzenpagina van WHD Kabel- en Metaalrecycling is de actuele prijs te zien die u ontvangt bij het inleveren van verschillende metalen.

Krijg een goede prijs voor uw PVC kabel uit Rotterdam bij WHD Kabel- en Metaalrecycling!

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en de kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het inleveren van metalen bent u dus bij ons aan het juiste adres.

Wilt u daarom uw PVC kabel uit Rotterdam bij ons komen inleveren tegen een eerlijke prijs? Dat kan! Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

PVC kabel prijs Rotterdam

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen