Recycling Schiedam

Recycling Schiedam

Goed voor de portemonnee én het milieu

Recycling: het is een woord, actie en levensstijl dat we steeds vaker tegenkomen. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel in de maatschappij van vandaag en dat zal in de toekomst alleen maar toenemen. Om aan de enorme vraag naar goederen en diensten te kunnen voldoen zónder de aarde meer uit te putten, is recycling ook echt nodig. Van plastic tot textiel en van metaal tot elektronica: bijna ieder materiaal kan tegenwoordig wel een tweede leven krijgen. Bij WHD Kabel- en Metaalrecycling focussen we ons vooral op de recycling van metalen en elektronica in Schiedam en omstreken. We staan klaar voor zowel particulieren als zakelijke klanten om partijen oud metaal en ICT-materialen in te nemen. Als erkende metaalhandel bieden we u een eerlijke vergoeding voor uw partij en werken we samen met onze partners om alle recyclewaardige metalen en materialen op de juiste (nieuwe) plek te krijgen.

Het proces van recycling: wat gaat er aan vooraf?

Uiteraard moet het metaal of ICT-materiaal eerst hun weg vinden naar de metaalhandel voordat het kan worden doorgesluisd naar een partner ter omsmelting. Het begint dus bij u! Kom tijdens onze openingstijden langs op onze werf om uw metaal of elektra in te leveren. Bekijk eerst op onze website wat we wel en wat we niet aannemen. Ook kunt u van tevoren de prijs zien die u voor uw partij kunt krijgen. De metaalprijzen zijn up-to-date en worden bijgehouden middels de London Metal Exchange-index (LME) naar aanleiding van de markt van vraag en aanbod. Wij wegen uw metaal en geven uw vergoeding direct met u mee. Klaar is Kees!

Ook uw metaal of elektronica in Schiedam inleveren ter recycling?

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het inleveren van metalen en elektronica bent u dus bij ons aan het juiste adres. Wilt u daarom uw metaal of elektronica bij onze metaalhandel in Schiedam komen inleveren ter recycling? Dat kan! Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

Recycling

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen