RVS inleveren Dordrecht

RVS inleveren Dordrecht

Goed voor de portemonnee én het milieu

RVS is zeer sterk en corrosiebestendig, waardoor het vele toepassingen kent. Denk bijvoorbeeld aan functionele toepassingen, maar het metaal wordt ook veel gebruikt voor decoratieve doeleinden. De kans is dan ook groot dat u ergens RVS heeft liggen waar u niets meer mee doet. Heeft u RVS, oftewel roestvrij of roestvast staal, liggen in uw werkplaats en doet u er verder niets meer mee? Kom het RVS dan inleveren in Dordrecht bij WHD Kabel- en Metaalrecycling! Omdat RVS zulke goede eigenschappen heeft en ook nog eens 100% recyclebaar is, zamelen wij het in – uiteraard tegen een vergoeding – om zo het materiaal een tweede leven te geven. Het inleveren is dus zowel fijn voor uw portemonnee als voor het milieu.

Het inleverproces

Als u uw RVS in Dordrecht wil inleveren, dan vragen we u om ervoor te zorgen dat het materiaal zo schoon mogelijk is. Ook vragen we u om eventuele demontage en sloopwerkzaamheden alvast uit te voeren, omdat dit bij ons voor de deur niet mogelijk is. Vervolgens komt u bij ons langs tijdens onze openingstijden. We nemen uw RVS aan en wegen het op onze geijkte weegschaal. Op basis van het gewicht en de prijzen uit de London Metal Exchange-index (LME) bieden we u een vergoeding aan voor het ingeleverde materiaal. Deze prijzen kunt u van tevoren overigens al checken op onze website, waar we de metaalprijzen zo up-to-date mogelijk houden. Nadat u uw vergoeding heeft ontvangen, gaan wij aan de slag met het sorteren van het metaal. Vervolgens sturen we het door naar onze recycling partners, die ervoor zorgen dat het materiaal een tweede leven krijgt.

Kom uw RVS inleveren in Dordrecht bij WHD Kabel- en Metaalrecycling!

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het inleveren van metalen bent u dus bij ons aan het juiste adres. Wilt u daarom uw RVS bij ons in Dordrecht komen inleveren? Dat kan! Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

RVS inleveren

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen