RVS spanen

RVS spanen

Goed voor de portemonnee én het milieu

RVS spanen zijn het afval dat vrijkomt bij het bewerken van RVS met hand- of machinegereedschap. Tijdens de bewerking wordt er dus materiaal verwijderd doormiddel van afschuiving, door deze afschuiving ontstaan er vervolgens spanen. RVS is de veelgebruikte afkorting voor roestvrij of roestvast staal. RVS wordt ingezet voor vooral functionele doeleinden. Het wordt veel gebruikt wegens de sterkte van het materiaal. Ook de corrosiebestendigheid is een groot voordeel van het gebruik van RVS. Heeft u nog RVS wat u niet meer gebuikt? Dan nemen wij het graag uit uw handen. Vervolgens kunnen wij nieuw leven in uw afval blazen door uw RVS te recyclen.

Inleverproces en prijs

Besluit u uw RVS spanen bij ons in te leveren, dan stellen wij nog wel een aantal eisen. Zo verwachten wij dat u het RVS zo schoon mogelijk bij ons levert. Moet er nog demontage plaatsvinden, dan gaan we ervan uit dat dit al gebeurd is voordat u ons bezoekt. We betalen u vervolgens een eerlijke en actuele prijs conform met de London Metal Exchange. De London Metal Exchange is internationaal de grootste metaalbeurs. Hier worden op basis van de huidige markt, vraag- en aanbod prijzen bepaald. De prijzen kunnen dus best wel een beetje schommelen, dus kijk op onze site naar de huidige tarieven.

Kom voor de beste RVS spanen prijs bij WHD Kabel- en Metaalrecycling!

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het inleveren van RVS voor en actuele en eerlijke prijs. bent u dus bij ons aan het juiste adres. Wilt u daarom uw RVS spanen bij ons komen inleveren? Dat kan! Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

RVS inleveren

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen