Schroot Rotterdam

Schroot Rotterdam

Goed voor de portemonnee én het milieu

Wat is schroot precies? Dit is een veel gestelde vraag waar wij antwoord op hebben. Het is namelijk de gangbare term voor metaalafval. Het ontstaat uit afgedankte of onbruikbare producten. Bij schroot in Rotterdam maken we onderscheid tussen composieten, legeringen, ferroschroot en non ferroschroot. Ferro schroot bestaat vormelijk uit ijzer, terwijl non Ferro schroot bestaat uit andere metalen zoals, koper, aluminium, zink, lood en tin. Er is wereldwijd een levendige handel in schroot.

Schroot prijzen in Rotterdam

De prijzen van schroot in Rotterdam verschillen per dag, de schrootprijs word bepaald op basis van vraag en aanbod. Dit gaat allemaal volgens de Londen Metal Exchange beurs. Als de vraag groot is, gaat de schrootprijs omhoog en omgekeerd. De opbrengst van uw aangeleverde oud ijzer en oud metaal schroot kan per handelaar verschillen. Schroot wordt veelal gerecycled en levert daarom ook geld op. Hoe beter u scheidt, hoe meer geld u ontvangt!

 

Krijg een goede prijs voor uw Schroot bij WHD Kabel- en Metaalrecycling!

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het inleveren van metalen bent u dus bij ons aan het juiste adres. Wilt u daarom uw schroot in Rotterdam bij ons komen inleveren tegen een eerlijke prijs? Dat kan! Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

Schroot Rotterdam

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen