Schrootprijzen

Schrootprijzen

Goed voor de portemonnee én het milieu

Wat zijn de schrootprijzen? Dit is een vraag die wij vaak gesteld krijgen. Dit is tevens een vraag waar wij het antwoord op hebben. Schroot is namelijk de gangbare term voor metaalafval. Het ontstaat uit afgedankte of onbruikbare producten. Bij schroot maken we onderscheid tussen composieten, legeringen, ferroschroot en non ferroschroot. ferroschroot bestaat vormelijk uit ijzer, terwijl non ferroschroot bestaat uit andere metalen zoals, koper, aluminium, zink, lood en tin. Er is een grote schroothandel op internationaal niveau. De schrootprijzen verschillen per dag, de prijzen zijn weergegeven op onze site.

 

Hoe houden we de prijzen actueel?

De schrootprijzen verschillen per dag, de schrootprijs word bepaald op basis van vraag en aanbod. Dit gebeurd allemaal aan de andere kant van de Noordzee volgens de Londen Metal Exchange. De London Metal Exchange is de beurs als het gaat om de prijzen van metaal. Als de vraag voor schroot groot is, is dit te zien in de prijzen en omgekeerd dan natuurlijk ook. De opbrengst van uw aangeleverde oud ijzer en oud metaal schroot kan per handelaar verschillen. Schroot wordt veelal gerecycled en levert daarom ook geld op. Hoe beter u scheidt, hoe meer geld u ontvangt! Zo ziet u dat schroothandel best een lucratieve activiteit kan zijn.

 

Beste schrootprijzen bij WHD Kabel- en Metaalrecycling!

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het inleveren van metalen bent u dus bij ons aan het juiste adres. Wilt u daarom uw schroot, tegen eerlijke schrootprijzen komen inleveren bij ons? Dat kan! Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

Schrootprijzen

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen