Waarde oud ijzer

Waarde oud ijzer

Goed voor de portemonnee én het milieu

Misschien denkt u dat het niet de moeite waard is om uw oud ijzer te verkopen. Het lijkt natuurlijk ook veel werk om al uw oud ijzer te verzamelen en in te leveren tegen een kleine vergoeding. Maar het inleveren van oud ijzer kan best geld opleveren en is daarnaast ontzettend duurzaam. Bij WHD Kabel- en Metaalrecycling komen we uw oud ijzer echter vrijblijvend ophalen. Zo hoeft u niet na te denken over het vervoer naar onze zaak. Wij zorgen ervoor dat al uw oud ijzer opgehaald wordt. Ook kunt een mooie vergoeding ontvangen voorde waarde van dit oude ijzer. Deze prijzen zijn te vinden op onze metaalprijzenpagina op de website.

 

Prijzen altijd up-to-date

Onze metaalprijzen worden dagelijks bijgewerkt. Ze staan namelijk in verbinding met de koers van metaalprijzen. De koers wordt bepaald bij de London Metal Exchange. Deze beurs is bepalend voor de waarde van oud ijzer.  Hierdoor bent u altijd verzekerd van een eerlijke prijs voor uw oud ijzer. Mocht u uw oud ijzer willen verkopen, dan weet u van tevoren al wat u zult ontvangen voor het ingeleverde ijzer. Op deze manier komt u niet voor verassingen te staan en weet u precies wat het inleveren u op zal leveren. Bij WHD Kabel- en Metaalrecycling bent u dus verzekerd van de meest actuele en marktconforme prijzen.

 

Beste waarde oud ijzer bij WHD Kabel- en Metaalrecycling

WHD Kabel- en Metaalrecycling is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van kabel- en metaalrecycling aanbiedt. Het scheiden van het koper en het kunststof van deze kabels behoort tot ons specialisme, maar ook voor het verkopen van oud ijzer bent u dus bij ons aan het juiste adres. Onze zakelijke klanten kunnen langskomen op onze werf aan de Fultonstraat 4 in ’s-Gravenzande op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00. Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:30 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. De waarde van oud ijzer kunt u checken op onze website. Heeft u nog vragen over het inleverproces? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@hetwestlandbv.nl of bel naar 085 902 4660.

Oud ijzer inleveren

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    Download onze app!

    Blijf op de hoogte van de laatste metaalprijzen