De Niwo transportvergunning

De Niwo transportvergunning

WHD kondigt met trots aan dat we sinds 13 september 2023 in het bezit zijn van de Niwo transportvergunning, een mijlpaal die onze mogelijkheden om onze klanten van dienst te zijn aanzienlijk heeft vergroot. Deze vergunning stelt ons in staat om niet alleen ons eigen vervoer uit te voeren met onze vrachtwagens, maar ook om transportdiensten te verlenen aan derden.

Hoewel ons bedrijf voornamelijk gericht is op eigen vervoer en we in de afgelopen periode ongeveer 90% van de tijd met ons eigen wagenpark hebben gereden, opent de Niwo transportvergunning nieuwe deuren voor ons. Het stelt ons in staat om onze vrachtwagens breder in te zetten en onze dienstverlening uit te breiden naar externe klanten die behoefte hebben aan betrouwbaar en efficiënt transport.

De mogelijkheid om transportdiensten aan derden te verlenen vergroot niet alleen ons marktbereik, maar biedt ook voordelen voor onze klanten. Met ons uitgebreide wagenpark kunnen we flexibeler reageren op verschillende transportbehoeften en kunnen we op maat gemaakte oplossingen bieden die voldoen aan de specifieke eisen van elke klant.

De Niwo transportvergunning is een erkenning van onze toewijding aan kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit in de transportsector. Het stelt ons in staat om ons bedrijf verder te laten groeien en onze positie te versterken als een betrouwbare partner voor transportdiensten, zowel voor eigen vervoer als voor derden.

We zijn verheugd om deze nieuwe mijlpaal te vieren en kijken ernaar uit om onze klanten nog beter van dienst te zijn met onze uitgebreide transportmogelijkheden.