FeeBack

FeeBack

Met FeeBack kunnen klanten hun waardevolle metalen inleveren en direct de waarde ervan op hun rekening ontvangen, alles met slechts één simpele scan van een QR-code.

Het proces is eenvoudig en probleemloos: zodra klanten hun metalen bij ons inleveren, ontvangen ze een bon met een unieke QR-code. Door deze code te scannen met hun smartphone, wordt de waarde van de ingeleverde metalen direct overgemaakt naar hun bankrekening. Dit betekent geen gedoe meer met contant geld of wachten op een cheque – het geld staat direct beschikbaar.

Een van de grote voordelen van FeeBack is de snelheid, veiligheid en efficiëntie die het biedt. Klanten hoeven geen extra apps te installeren, en de transacties verlopen veilig en betrouwbaar. Of het nu gaat om een zakelijke of privérekening, FeeBack werkt naadloos met beide.

Met dit nieuwe betalingssysteem willen we het gemak voor onze klanten vergroten en tegelijkertijd bijdragen aan een vlottere en modernere ervaring in de metaalindustrie. FeeBack stelt ons in staat om transacties sneller af te handelen, waardoor klanten meer tijd overhouden voor wat echt belangrijk is.

Wij zijn verheugd om dit innovatieve systeem aan te bieden aan al onze klanten, en nodigen iedereen uit om het zelf te ervaren. Voor meer informatie over FeeBack en hoe het werkt, kunt u terecht op hun website.

WHD, maart '24 kleur (48)